Vodotesen proces


1046-201812041721146805.jpg


Vodotesna tehnologija je najpomembnejša spretnost za industrijo Waderja. To je odvisno od pravega stroja za pečatenje, lepilnih sredstev in najpomembnejši je dobro usposobljen tehnik za vodenje tega procesa. Vsi naši fihing in lov čevljev bo 100% vodotesnost test pred odpremo za naše stranke.

 

Za veliko ekstremnih športov, ljudje potrebujejo dobro zaščito in 100% nepremočljiva oblačila za uživanje v dejavnostih.  To odgovornost prevzemamo v mislih vseh zaposlenih in pozorno spremljamo vsako podrobnost med proizvodnjo.  Vodimo odlično ekipo izkušenih delavcev, ki se ukvarjajo z oblikovanjem, nanosom in spajanjem lepila z rokami.  Zahtevamo, da morajo biti vsi šivi v bistvu nepremočljivi s prvim korakom spretnosti.

 

Vpenjalna kombinacija s posebnim šivom, snemanje, bi bila dodatna ojačitev, ki bi zagotavljala, da bi bili šivi neoprenskih izdelkov lahko bolj razširjeni v ekstremnih športih na prostem.

 

Pri nekaterih vrhunskih zračnih tkaninah bi bilo to zelo pomemben korak za izdelavo 100% nepremočljive obleke.  Zelo dobro usposobljen tehnik bi lahko spoznal zelo spretno taping znanje. Vsi križni šivi bodo okrepljeni z dodatnim obližem, naš tesnilni trak pa se po strogem testu po pranju uvaža iz Japonske.  Toplotapritisniteje tudi dodaten proces, ki zagotavlja, da so vsi šivi dobro pritrjeni in predstavljajo 100% vodoodporno funkcijo.

 

Vse hladno od dna! Vzpostavili smo varnostni proces, da se pridružimo čevljem za ljubitelje ribolova in lova.  Vedeli smo, da ne bo nič slabše od vode, ki teče v vaše čevlje. 


試水 3.jpg

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti