Priprava materiala

 

1046-201812041628450335.jpg

 

Za nadzor kakovosti bi bil od začetka najpomembnejši.  Vsi deli, ki jih pripravijo izkušeni delavci po našem standardu QC.  Vsi dobro opravljeni materiali bodo dostavljeni na proizvodne postaje z ustreznimi transportnimi kontejnerji ali vozili, da se izognemo dotikanju umazane tal in prahu.

 

Vse materiale bomo na ustrezen način razrezali po pravilni izvedbi Električne škarje ali Die Cutting, da bi se ujemali z ustrezno velikostjo in deli. Tiskanje ali vezenje se običajno izvaja med tem postopkom. Med tem postopkom bomo preverili tudi material in dele, da bi zagotovili, da bo naslednja proizvodnja opremljena s kvalificiranim materialom.

 

Naša neoprenska pena je bila narezana in laminirana s specializirano tovarno v skladu s specifikacijami in standardom QC, ki ga zahtevamo za različne zahteve različnih funkcij tkanin. Tiskarski material lahko ustreza okoljskemu standardu in deluje s spretno ekipo z lastnim načinom tiskanja, da se prepričamo, da ni problema s pilingom.  Vtiskovanje in luščenje je dobro opravljeno z našimi napravami po meri in orodjem s točnim nadzorom kakovosti.

 

裁床 1.jpg

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti