kdo smo.

  • 1
  • 2
  • 3
Število zaposlenih 80

企業簡介_02_750x640.jpg

Wellpath je profesionalni proizvajalec čevljev z več kot 20 letnimi izkušnjami v ribiški in lovski industriji. Naši glavni proizvodi vključujejo Waders, Ribolov Čevlji, Lov Čevlji in relativno Vodoodporna jakne, Lovska obleke, ki jih Breathable tkanine ali Neopren material.

 

Zelo skrbimo za zgodovino, ki smo jo napisali skupaj z našo kraljevo stranko. Izjemna dolgoletna zgodovina bi bila to, kar vztrajamo pri rokah že več generacij.  Kakovost postavljamo pred kakovostjo. Ta koncept nas vodi odraščanje korak za korakom in prinaša našim strankam dobro znano znamko. Nič ne more premagati velike ekipe s srcem, da bi bila najboljša


Nepremočljive in kakovostne so naša posebnost za izgradnjo znanih ugled za proizvodnjo vaious visoko kakovostnih čevljev. Nenehna inovativnost je naša navada, da držimo svojo tehnologijo, izdelavo na vodilnem položaju v panogi.

 

Našo odlično ekipo vedno spodbujajo uspešna prizadevanja pri načrtovanju, vzorčenju, proizvodnji in odličnem odzivu prodaje. Nikoli nismo utrujeni, da ustvarjamo čudovite stvari za čudoviti svet.  Iskreno vas pozdravljam, da nas obiščete in se pogovorite o vašem proizvodnem načrtu Wader. Imamo zaupanje, da podpiramo vašo blagovno znamko, da je najboljša plavalka, ki si jo predstavlja na trgu.

 

S spoštovanjem,


Andy Ling / direktor


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti